BIM: Samarbetsavtal mellan BFS och Convergo AB med early bird-rabatt

BFS har tecknat ett samarbetsavtal med Convergo AB för att ge support till medlemsföretagen i deras ambition att stödja projekt som planeras på högsta BIM-nivå (nivå 3). Avtalet ger rabatter och service enligt vissa tariffer och gäller fr.o.m. nu t.o.m. den 31 mars 2018. Viktigt att notera!: Avtalet omfattar en särskilt förmånlig "Early Bird"-rabatt som gäller nu fram t.o.m. juni månad 2017 - detta för att så många som möjligt snabbt ska komma igång med en sund och smart BIM-strategi.

Många företag oroas över att det krävs mycket extra arbete att komma igång med en BIM-strategi, men här är det viktigt att poängtera att ett samarbete med Convergo innebär att det är de som gör merparten av arbetet med att producera fram BIM-objekten och publicera dem på EFCEM-BIM-plattformen. Det som BFS-företaget behöver göra är endast att välja ut efterfrågade produkter och sända underlag till Convergo.

Convergo AB är ett svenskt företag specialiserat på BIM-objekt, BIM-strategi och support när det gäller ärenden kopplade till BIM (Building Information Modelling). Företaget medverkade vid BFS Information Day i början av februari och höll en uppskattad presentation.

Det nya avtalet ligger under fliken Avtal >>

Frågor om avtalet besvaras av:

  • Henrik C. Strand, Convergo AB
  • tel: 036-440 46 05
  • mobil: 0707-86 52 53
  • e-post: hcs@convergo.se