Nytt samköpsavtal med rabatter på bilar, hotell m.m.

BFS' medlemsföretag kan utnyttja olika förmåner och rabatter via DLFs samköpsavtal. Avtalen gäller hotell, konferens, bilar, drivmedel och kontorsmaterial. En ny folder med aktuella avtal finns under fliken Avtal här på BFS' medlemssida.

  • Aktuellt är att avtalet med Volvo, som idag ger hela 14 procents rabatt på tjänstebilar, kommer att justeras ned från den 1 januari enligt indikationer från Volvo. Passa därför på att beställa bil innan årsskiftet!
  • Drivmedelsavtalet med Circle K (inkl. Ingo-stationerna) är förnyat och förbättrat.
  • Scandic har öppnat flera nyrenoverade konferenshotell runt om i landet. Via samköpsavtalet har du 15 procents rabatt på logi och konferens.
  • Office Depots kundcenter hjälper till att skapa företagskonto/kundnummer, så får ni tillgång till avtalets förmånliga rabatter direkt på Office Depots hemsida.