Stockholmsmässans nya koncept: GastroSummit 3-4 september 2019

Som en uppföljning av BFS-medlemmarnas synpunkter på senaste GastroNord-mässan, har BFS’ styrelse haft ett par möten med projektledningen för GastroNord. Vi har då informerats om att mässan arbetar med att genomföra ett helt nytt koncept - GastroSummit.

Detta “toppmöte” ska gå av stapeln den 3-4 september 2019. Tanken är att det ska erbjudas föredrag/presentationer av föreläsare på hög nivå inom t.ex. innovation. Det kommer också att finnas en begränsad yta för företag att visa upp sig i små moduler (4-16 kvm) där “allt” ingår i ett paketpris. En avgift kommer att tas ut för deltagande i seminarier.

Ett samarbetsavtal för BFS-medlemmar är under utarbetande. Mer information från Stockholmsmässan väntas innan årsskiftet. BFS har också bett projektledningen informera om GastroSummit på BFS Information Day den 7 februari.