EFCEM-webinar 5/9: Vad måste göras för att leva upp till energimärknings- och ekodesignkrav för professionell kyla?

BFS’ europeiska branschorganisation EFCEM arrangerar i samverkan med PROSAFE Europe (Product Safety Forum of Europe) ett webinar under EEPLIANT2-projektet (se tidigare nyhet publicerad den 5 juni). Webinarets titel är “What suppliers must do to comply with energy label and eco-design regulations for professional refrigerated storage cabinets - A free and authoritative webinar with Q&A, by EU market surveillance authority professionals workning with EFCEM”.

Webinaret äger rum den 5 september kl. 9:15 BST/10:15 CEST.

Här registrerar du dig till webinaret. Uppge där din e-postadress, så får du från EFCEM information om hur du kopplar upp dig.

Webinaret har hållits en gång tidigare i sommar. Här kan presentationen från webinaret hämtas.

Här finns ett nyhetsbrev från EEPLiant