Pressinformation: BFS introducerar CFSP - den internationella utbildningen för storköksbranschen – i Sverige

Pressinformation2013-11-07

Länk till pressmeddelandet på nyhetsflöde >>

Certified Food Service Professional (CFSP) är den internationella utbildningen med certifierad examen för dig som arbetar inom storköksbranschen. Branschföreningen för Storköksleverantörer (BFS) introducerar nu CFSP i Sverige. Första utbildningen, som arrangeras den 20-21 november 2013, är redan fulltecknad. Nästa kurstillfälle blir den 5-6 februari 2014.

Målet är att öka kunskap, kompetens och professionalism för dig som arbetar inom storköksbranschen, kanske inom något av följande områden: Försäljning och marknadsföring, planering, utformning och drift av storkök och restauranger, storkökskonsulting, upphandling, konstruktion, teknik och service samt inköp. CFSP-certifieringen är ett bevis på din kunskap, kompetens och professionalism.

De företag som har nytta av CFSP-programmet är tillverkare, distributörer, grossister, konsulter, cateringföretag, restaurangägare, kostchefer och utbildare inom storkök, hotell och restaurang.

Utbildningen innehåller ämnen som till exempel den internationella storköksindustrin, hygien och livsmedelssäkerhet, beredning och tillagning, utrustning och maskiner samt utformning av storkök och restauranger.

Anmäl dig snarast för att vara säker på att få en plats på utbildningen den 5-6 februari! Se kursinformation på www.bfs.se, klicka på CFSP-logotypen eller här >>.

För ytterligare information, kontakta BFS: Ulrika Flodberg, ulrika.flodberg@ktf.se, tel: 08-783 82 42