Aktivitet på RestaurangExpo: BFS håller certifieringsceremoni och informerar om CFSP

BFS arrangerar en certifieringsceremoni på RestaurangExpo/Fastfood & Café. Då får alla som klarat det tuffa kursprovet efter CFSP-utbildningen i december sina certifikat. BFS håller också en kort presentation och informerar vid detta tillfälle om den internationella utbildningen för storköksbranschen - CFSP (Certified FoodService Professional). Aktiviteten äger rum kl 11.00 den 28 januari i Lounge/Learnshop mitt på mässgolvet. Direkt efter certifikatutdelningen går vi vidare till Finkrogen bakom lunchrestaurangen för en stunds mingel. Kom och lyssna och prata med de certifierade om du är nyfiken på utbildningen! Kanske känner du någon som du vill rekommendera att gå utbildningen? Sprid då informationen vidare!

Läs mer på mässans webbplats >>

Anmäl dig gärna om du vill delta i mingelstunden (helst senast 20/1). Blankett finns här på sidan 2 i inbjudan som gått till de certifierade >>