Adda kommer med nya ramavtal

Adda Inköpscentral (inom SKR) lägger upp nya tre nya ramavtal för storköksutrustning istället för det befintliga avtalet Storköksutrustning 2016 som går ut 2022-08-26. Områdena gäller:

Storköksutrustning

Storköksutrustning konsulter

Storköksutrustning installation och service

Avtalet kommer i juni och beskrivs från ADDA som:

Kommande ramavtal är nytt och ingår i en grupp av tre ramavtalsområden kopplade till storköksutrustning. Information om upphandlingens exakta omfattning och utformning kommer att uppdateras här efterhand.

Syftet med att upphandla tre istället för ett ramavtalsområde är att ge beställare stöd inför och under anskaffningsprocessen och utrustningens brukstid. Det innebär att tjänster och utrustning som kan kopplas till samtliga faser för storköksutrustning, till exempel inför och vid planering och projektering av storkök, anskaffning, energioptimering och utveckling samt installation, service och besiktning av storköksutrustning.

Adda arrangerar informationsträffar om de nya avtalen den 7 april kl 13.30-15.00 respektive 21 april kl 13.30-15.00 där de berättar mer om avtalet och ger möjlighet att ställa frågor. Anmälan går att göra här >>